Reviews

Insert message into guestbook

Message

Captcha

i

* (Required)

Dana 16.1.2022 18:41.58

Už niekoľko rokov je Váš argánový olej mojim jediným kozmetickým prípravkom, dávno nepoužívam žiadne krémy. Váš servis je plus ku kvalite tohto produktu. Objednávka vždy príde včas a riadne zabalená

Jarka 15.1.2022 10:28.32

Doručenie cez vianoce do dvoch dní, čo bolo super a olej dobrý. Zatiaľ všetko ok

ervin 12.1.2022 9:24.19

Dakujem za rychle dodanie tovaru. Baliček pekný a potešil manželku

Kristína 3.11.2021 12:15.07

Objednala som ďalšie balenie arganového oleja, lebo mi ho začal používať aj muž :) Tentoraz som objednávala aj šále, sú jemné a boli za super cenu. Spokojnosť s rýchlym dodaním, určite ešte budem objednávať.

Dagmar 25.4.2021 14:31.32

Opunciový olej je skutočný zázrak. Používam ho denne ráno a večer. Lifting nad lifting. To mi potvrdil aj známy plastický chirurg. A tak olej úspešne liftingujem na krk aj dekolt. Výsledok začína vidieť.

Tatiana Berková www 8.10.2020 6:55.30

Maximálna spokojnosť, vysoko kvalitné produkty, rýchlo spracovaná objednávka, arganový olej je dokonalý!!! vrelo odporúčam. okrem toho originálny a krásny šál, ktorý som si objednala je ešte krajší naživo, ako na fotke. na prvý pohľad vidno, že ručne tkaný.

Janka 9.7.2020 12:19.27

Srdečne Vám ďakujem, za príjemnú ústretovosť a promptné vybavenie objednávok. Som veľmi spokojná s kvalitou Vašich produktov a vždy sa z nich veľmi teším. Želám Vám veľa úspechov a nekonečne veľa spokojných zákazníkov. Vaša verná zákazníčka, Janka.

Dag 19.5.2020 7:13.13

Najlepšia kozmetika na svete. Prvý krát som si niečo kúpila v Jordánsku a Izraeli. Dmes som rada,že prípravky prídu ku mne domov.

Sobuľová 22.4.2020 7:57.31

Som veľmi spokojná s produktami Vašej spoločnosti a používam ju najmenej 10 rokov. prajem Vám naďalej veľa úspechov v práci.

Jana 26.1.2020 15:46.23

Expresné rýchle doručenie,úžasný prístup pána majiteľa a neskutočne kvalitný výrobok...kúpila som celej rodine a všetci sú spokojní....ja si objednam ešte jednu fľašku kozmetického a už mi nepredaju alkohol v podniku a budú pýtať obciansky????????????

Matej 25.6.2019 12:16.26

Som pravidelným odberateľom aganového oleja, kozmetický a potravinársky. Som s produktom spokojný.

Marcela 7.6.2019 14:08.04

Dobry den prajem, reagujem na objednavku, ktoru som vcera vytvorila a dnes obdrzala pod cislom X-19/01815 . Som v nemom uzase nakolko tovar a samotne dorucenie hodnotim na vybornu s hviezdickou. Dnes som mala v skutku Vianoce. Chcem Vam podakovat za tovar z objednavky, kde oleje hodnotim tou najlepsou znamkou. Chut kuchynskeho oleja je fantasticka orieskova a nedopustim ani na kozmeticke - telove oleje. Prekrasna a kvalitna taska hovori sama za seba, že vychadzate zakaznikovi v ustrety a na zaver si nechavam jedno velke a mile prekvapenie od vas v podobe nahrdelniku, co ma mimoriadne potesilo. Z velkeho nadsenia som nevahala ani chvilu a vytvorila som dalsiu objednavku pod cislom X-19/01817 , kde ako v predoslej objednavke, rovnako objednavam dalsi krasny kasmirovy sal spolu s olejmi. Zachovajte si kvalitu vasich vyrobkov aj nadalej a spokojnych zakaznikov vam bude len pribudat. Prajem Vam a celej rodine len vsetko dobre!

Jana 22.5.2019 18:24.01

So skutočne veľmi spokojná s arganovým olejom a Vašim prístupom, arganový olej robí hotové Zázraky s mojou pleťou, používa pravidelne a už tretí rok od Vás

Lucia Pohrmrova 16.2.2019 6:39.38

Kúpila som si arganový olej na skúšku a môžem potvrdiť veľkú spokojnosť s produktom ale aj doručením, ktoré bolo hneď na druhý deň. Naposledy som si objednala šampón z Mŕtveho mora od Vás, je veľmi príjemný na vlasy, zdá sa mi, že ke\'d si ich umyjem, sú jemnejšie, takže zatiaľ spokojnosť

Viera Pališinová 5.11.2018 11:36.05

Ozaj velmi kvalitne produkty,osobna skusenost pri diagnoze psoriaza

Miroslav P 2.10.2018 18:01.05

Vzhľadom k vážnym zdravotným problémom so srdcom, ktoré mám už dlhodobo, mi už viaceré orgány nefungujú správne a pri liečbe sa mi objavila psoriáza. Na rukách, nohách a v slabinách čo mi spôsobuje ohromnú bolesť. Člen rodiny mi odporučil, aby som vyskúšal arganový olej kozmetický od firmy Orient House. Ihneď po prvej aplikácii som cítil úžasnú úľavu, olej sa úžasne rozotiera, je príjemne mastný a v priebehu chvíle sa vsiakne do pokožky a už neostáva žiaden pocit mastnoty. Takmer okamžite som prestal mať svrbenie a ustali aj bolesti. Arganovým olejom si postihnuté miesta potieram pravidelne a celkový stav sa zlepšuje.

Aďa 26.9.2018 9:05.35

Son nadšená kvalitou vášho arganového oleja. Pri výskyte ekzému som ho použivala denne viac krát, výborne zmierňuje svrbenie a krásne pomohol zahojiť pokožku. Veľmi pekne ďakujem za promptné jednanie a dodanie. Chválim a vrele odporúčam :)

Julia 13.8.2018 9:33.46

Odkedy som našla Vašu Internetovu stránku,nič iné na vlasy a ani na tvár nepouživám len Arganový olej od Vás.Tu kvalitu sa nedá porovnať s lacnými od iných, ponuknutých olejom,Dakujem že ste a že ste seriozny .Som maximalne spokojná a takisto s rýchlosťou,lebo objednaný tovar mám za dva dni doma.

Dominika www 28.12.2017 9:05.48

arganový olej kozmetický som si kúpila pred vianocami a som maximálne spokojná, olej prišiel načas plus som dostala aj malý darček. Používam ho na ,moje vlasy a už vidím účinky. Určite objednám znovu a veľmi skoro. Ďakujem

ľubica 11.10.2017 15:39.31

Dobrý deň, včera mi bol od Vás doručený opunciový olej spolu s krásnym a hodnotným darčekom, za ktorý Vám veľmi pekne ďakujem. Oceňujem Váš prístup k zákazníkom. Argánový a opunciový olej máte v špičkovej kvalite, expresné dodanie tovaru, dôsledné balenie a ústretové jednanie s klientom. Prajem Vám veľa úspechov, aby zostala aj naďalej zachovaná kvalita Vašich produktov a služieb. Ľubica Vaša stála zákazníčka

Marianna 14.3.2017 23:00.00

Dobry den. Musim povedat, ze som velmi spokojna so vsetkym. Uz 10 rokov nebyvam na slovensku, a preto som bola rada, ze objednavka do zahranicia nebol vobec Problem a moj objednany tovar bol rychlo dodany a velmi bezpecne zabaleny. Okrem toho som s kvalitou arganoveho oleja velmi spokojna. Uz som bola velmi zufala, co mam pouzit na moju plet, kedze mam vela alergii. Hned po prvom pouziti bola moja plet kludnejsia, nesvrbela a ovela hebkejsia. Uz sa tesim na vyskusanie opuncioveho oleja a samponiku :-) . S pozdravom Marianna

Danka 9.1.2017 23:00.00

Dobrý deň, ďakujem za potvrdenie objednávky. Do Nového roku Vám chcem popriať hlavne zdravie, elán a chuť ďalej pracovať ako pracujete. Je radosť si u Vás objednávať, pretože tovar je doručený za krátku dobu, starostlivo zabalený a vo výbornej kvalite. Teraz sa pohybujem v zahraničí a môžem povedať, že sa vyrovnáte serióznosti niektorých zahraničných firiem. Moje kamošky už o Vás vedia. Ďakujem.

Mirka 17.11.2016 23:00.00

Som šťastná že som vás našla strašne sa teším na samponik ktorý som si teraz objednala a olej je úžasný hneď po prvom použití ste úžasní len tak ďalej nech sa darí teším sa na vianoce už mám u vás vybrané darčeky pozdravujem

Petronela Chovaníková 14.8.2016 23:00.00

Ďakujem!!! Veľmi vzácna kombinácia vysokej kvality, primeranej ceny a neuveriteľného proklientského prístupu!!! Vo svojej manažérskej ako aj \"spotrebiteľskej\" praxi sa na Slovensku stále zriedkavejšie stretávam s takýmto vzácnym javom! Som veľmi náročný zákazník a naozaj zriedka píšem pozitívnu spätnú väzbu alebo dávam referencie - vo Vašom prípade bez zaváhania konštatujem, že mi je cťou byť Vašou zákazníčkou - vrelo odporúčam naozaj všetkým! Držím palce - nech sa Vám darí! Spokojná Zákazníčka

Eva 8.7.2016 23:00.00

Som typ, ktorý si málokedy nájde čas napísať recenziu na produkt,ktorý som vyskúšala, avšak túto recenziu si nemôžem odpustiť. Bola som v 4-tom mesiaci tehotenstva, keď som vyskúšala ako prevenciu proti vzniku strií odporúčaný krém proti striám, ktorý som si objednala priamo z Anglicka. Výsledok bol katastrofálny a to v podobe alergickej reakcie po celom bruchu, stehnách, zadku. Kožná lekárka aj moje okolie, ktorým som moje červené telo odhalila boli zhrozený. Po následnej liečbe cca 3 až 4 týždne som sa bála si čokoľvek na telo natrieť. Ale keďže už počas dospievania sa mi nejaké strie urobili na zadku /v dôsledku rýchleho rastu/, bola som si vedomá, že predispozíciu pre vznik ďalších počas tehotenstva určite mám. A tak som si skúsila objednať kozmetický argánoý olej a skúšala som natierať. Natierala som poctivo na bruško, prsia, zadok a stehná - jedenkrát denne večer a výsledok = ani jedna stria. A to som s pôrodom preťahovala do konca 42 týždňa. Takže môžem len a len odporúčať. Musím však podotknúť, že postup pri krémovaní bol taký, že najprv som si celé telo natrela telovým mliekom s vitamínom E, avšak nič extra, kúpený v rakúskom supermarkete za necelé 2 eurá, to len ako hydratácia a potom som spomínané problematické partie náchylné na vznik strií vymasírovala argánovým olejom od firmy Orienthouse. Skrátka nedám dopustiť. Momentálne som malému pomocou natierania oleja na hlavičku vyliečila tzv. \"mliečnu chrastu\". Jednoducho nedám dopustiť!!!

Privacy preferences
We use cookies to enhance your visit of this website, analyze its performance and collect data about its usage. We may use third-party tools and services to do so and collected data may get transmitted to partners in the EU, USA or other countries. By clicking on 'Accept all cookies' you declare your consent with this processing. You may find detailed information or adjust your preferences below.

Privacy declaration

Show details
Our webpage stores data on your device (cookies and browser's storages) to identify your session and achieve basic platform functionality, browsing experience and security.
We may store data on your device (cookies and browser's storages) to deliver non-essential functions that improve your browsing experience, store some of your preferences without having an user account or without being logged-in, use third party scripts and/or sources, widgets etc.
Use of analytic tools enables us to better understand needs of our visitors and how they use our site. We may use first or third party tools to track or record your browsing of our website, to analyze tools or components you have interacted with or used, record conversion events and similar.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Login

×