Reviews

Insert message into guestbook

Message

Captcha

i

* (Required)

Ľubomíra 8.5.2016 23:00.00

Výborný produkt, olej som mala už z Maroka, tento od Vás je úplne rovnaký aký som kúpila v Maroku v púšti. Som veľmi prekvapená, že niekto dováža takýto produkt priamo k nám. Arganový olej má naozaj univerzálne využitie.

Mamina12 9.4.2016 23:00.00

Váš arganový olej používam na odporučenie od mojej detskej doktorky, moja dcérka ma atopicky ekzém a arganový olej jej výrazne zlepšil jej stav už po relatívne krátkom používaní.

Admin reply:

Ďakujeme za správu, tešíme sa, že dcérke sa ekzém zlepšuje, prajeme všetko dobré

Kristina 22.2.2016 23:00.00

Mimoriadne cenný olej, prekvapivé účinky, z mojej strany veľká spokojnosť!

Libuška 3.2.2016 23:00.00

arganový olej od Vás som po prvý krát dostala na odporúčanie mojej doktorky, poradila mi ho ako Vaša dlhoročná klientka. Skutočne úžasný prípravok na pleť. Bez ohľadu na to či je citlivá, sucha, je olej naozaj skvelý. Oceňujem aj rýchle dodanie, zatiaľ stále na druhý den u mna doma čo veľmi oceňujem. A prekvapuje ma že aj tri krát v roku máte stále čerstvý olej. Dakujem

Silvia 27.1.2016 23:00.00

Skúsila som arganove oleje rôznych značiek, ktore boli lacnejšie, a fakt som nečakala taký rozdiel. Oleje iných značiek, to boli vyhodené peniaze. Váš arganovy olej je najkvalitnejší, aký som doteraz odskúšala, iný si uz nekúpim. Top kvalita, za ktorú si rada priplatím. Používam na vlasy, pleť, nechty... Maximálna spokojnosť.

Jana 31.12.2015 23:00.00

> Dobry den, > neviem s kym som telefonicky komunikovala, tak pisem na obe uvedene adresy ☺ > Dakujem za promptnu pomoc a radu pri odosielani objednavky a za jej rychle dorucenie. Potesili ma samotne produkty i velmi poctive zabalenie balicka. Je to moj prvy nakup u vas a dufam, ze po vyskusani produktov, nie posledny ☺ > Prajem vam vsetko dobre. > S pozdravom > Jana Sillerova

Katarína www 14.12.2015 23:00.00

Nemala som problémy s pleťou, vyskúšala som len zo zvedavosti váš arganový olej ale musim povedať že takýto efekt (hneď po prvom použití) mi nespravil ani drahší kvalitný krém...wauu

ľubica 22.10.2015 23:00.00

Dobrý deň, dnes som obdržala zásielku s opunciovým olejom. Rada by som sa Vám poďakovala za bezchybné dodanie tovaru a samozrejme aj za priložený darček. Musím pochváliť Vašu firmu, že je bezkonkurenčná. Vynikajúca kvalita olejov, pekný obalový dizajn a taktiež webová stránka a dokonalé balenie tovaru proti poškodeniu. Ďakujem a prajem, aby sa Vám ešte veľa, veľa rokov darilo dovážať tieto kvalitné oleje. S pozdravom Ľubica Horáková Vaša zákazníčka

Kristina 13.10.2015 23:00.00

Olej mam odskusany uz davno. je najlepsi! nedavno som vyskusala aj sampon a je uplne uzasny. lepsi som zatial nenasla!

Dana Štefančíková, L. Novomeského 3, 08501 Barde www 26.9.2015 23:00.00

Dobrý deň, vrelo odprúčam argánový olej.

Admin reply:

Ďakujeme za Vašu recenziu

Monika Kuzevičova 19.9.2015 23:00.00

Ďakujem za super rýchle dodanie uživam arganový olej asi 4 roky som veľmi spokojná a minulý týždeň ma potešil aj darček v podobe náhrdelníka keďže som objednala aj pre ďalšie kolegyne .

Patricia Dobra 3.9.2015 23:00.00

Je supr ale ja si ho nemozem dovolit

Silvia Štefančíková, L. Novomeského 3,08501 Bard www 11.8.2015 23:00.00

Arganový olej mám vyskúšaný. Vrelo odporúčam.

zdenda 23.7.2015 23:00.00

Oleje od tohto predajcu som už viac krát objednala. Sú skutočne vynikajúce a kvalitné. Mám skvelú skúsenosť a vidím i skvelý výsledok. Som si ho fakt zamilovala.Tiež chcem zdôrazniť profesionálnu ústretovosť, super komunikáciu a bleskovú dodávku od úžasných Orienthouseakov. Ste jednotky. Ďakujem.

maria hochelova 22.7.2015 23:00.00

Vyborny arganovy olej za normalnu cenu,bez parfemov a inych aditiv..a to som ich uz vela vyskusala,doporucujem

Jana OZd. 30.6.2015 23:00.00

Dobrý deň, ďakujem za skutočne expresné vybavenie mojej objednávky. Tiež chcem prejaviť uznanie za dôkladné zabalenie olejov. Došli v poriadku a teším sa na účinky, ktoré ma čakajú pri ich používaní. Prajem Vám pekný deň a ďakujem, že pre nás túto službu robíte.

Zdenka 5.4.2015 23:00.00

Děkuji za superrychlé vyřízení objednávky. Opunciový olej je výborný,moje plet si ho zamilovala.Určitě se k vám budu vracet.Díky za to že tu jste.Přeji vše dobré ať se vám daří!

Majka strazovcova 2.4.2015 23:00.00

Spokojná so všetkým. Komunikácia a rýchlosť dodania. Veľmi rada u Vás nakupujem. Dokonca ste mi poslali aj vzorku na vyskúšanie oleja co som veľmi ocenila. Nakupovala som pred tým od inej firmy, tiež tam mali napísane, ze priamo z Maroka. Stal okolo 16 EUR za 100 ml ale keď som sa dozvedela rozdiely od Vás v kvalite a cene, prečítala si Vaše články na tuto tému a poslali ste mi vzorku, zistila som obrovský rozdiel. Vás arganový olej účinkuje úplne inak. Krásne sfarbená, po chvíľke sa úžasne vstrebáva do pokožky, pleť neostáva mastná a už po veľmi krátkej dobe sa mi zlepšila. Oproti tomu druhému oleju je to ako nebo a zem. Obrovský rozdiel. Už nakupujem iba od Vás.

Eva M. 13.2.2015 23:00.00

100% spokojnosť so všetkým, odporúčam tento skvelý obchod a s radosťou sa sem vždy vrátim.

Maja 14.1.2015 23:00.00

Vašu stránku som objavila náhodne pri hľadaní argánového oleja,ktorý som potrebovala pri doliečení kože-psoriáza.Zároveň k nemu som si objednala opunciový olej na pleť..Oba sú vynikajúce, čo sa týka pleti,vrások ako aj chorej kože. Dávam do pozornosti a odporúčam každej žene, opunciový,jeho okamžitý výsledok stojí za tie peniaze

Login

Forgotten password

Privacy preferences
We use cookies to enhance your visit of this website, analyze its performance and collect data about its usage. We may use third-party tools and services to do so and collected data may get transmitted to partners in the EU, USA or other countries. By clicking on 'Accept all cookies' you declare your consent with this processing. You may find detailed information or adjust your preferences below.

Privacy declaration

Show details
Our webpage stores data on your device (cookies and browser's storages) to identify your session and achieve basic platform functionality, browsing experience and security.
We may store data on your device (cookies and browser's storages) to deliver non-essential functions that improve your browsing experience, store some of your preferences without having an user account or without being logged-in, use third party scripts and/or sources, widgets etc.
Use of analytic tools enables us to better understand needs of our visitors and how they use our site. We may use first or third party tools to track or record your browsing of our website, to analyze tools or components you have interacted with or used, record conversion events and similar.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Login

Forgotten password

Produkt bol pridaný do košíka
Continue shopping Order